Hoe ontvang ik een reminder als ik geruime tijd niet ben ingelogd?

Gewijzigd op Wo, 7 Dec, 2022 om 3:43 PM

Het aanzetten van een reminder is alleen beschikbaar als je inlogt bij Stichting Mirro met een e-mailadres.

Log je in via een Single-Sign On (SSO) vanuit het intranet van je werkgever of onderwijsinstelling dan is het niet mogelijk om een reminder aan te zetten.

1.

Een reminder helpt je niet te vergeten om verder te gaan in je module. Om de reminder aan te zetten klik je rechtsboven op het 'poppetje' om naar je account informatie te gaan:

Of ga naar 'Account gegevens' in het menu aan de linkerkant van het dashboard.

2.

Schuif de knop naast 'Reminder voortgang' naar rechts om deze aan te zetten.

De grijze knop wordt nu oranje. Is de knop oranje, dan staat de reminder-functie 'aan'. Door de oranje knop naar links te schuiven (knop wordt grijs) zet je deze weer 'uit'. Als je twee weken niet bent ingelogd dan zal je een e-mail ontvangen met de vraag om verder te gaan in je module(s).