Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Gewijzigd op Wo, 7 Dec, 2022 om 3:28 PM

1.

Klik rechtsboven op het 'poppetje' om naar je account informatie te gaan:

Of ga naar 'Wachtwoord wijzigen' in het menu aan de linkerkant van de startpagina.

2.

Klik rechts op de knop naast 'Wachtwoord wijzigen'. Je krijgt een bevestiging dat er een e-mail is verzonden waarmee je je wachtwoord kunt veranderen.

3.

Je ontvangt per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

4.

Klik op de knop 'Kies nieuw wachtwoord', het scherm om je wachtwoord te veranderen wordt zichtbaar.

5.

Vul dan 2x je nieuwe wachtwoord in en klik op de knop 'Reset je wachtwoord'.

Je krijgt nu de volgende melding te zien: Je wachtwoord is bijgewerkt. Je kunt nu inloggen.

Inloggen kun je via https://account.mirro.nl/