Hoe pas ik de taal aan?

Gewijzigd op Wo, 7 Dec, 2022 om 4:14 PM

Klik op de vlag rechtsboven in het menu en kies je voorkeurstaal:

We bieden onze modules aan in drie verschillende talen: Nederlands, Engels en Vlaams. Het kan zijn dat jij niet tussen alle drie de talen kunt kiezen. Dit verschilt per klant en de keuzes die volgens een contract zijn gemaakt. De modules gekoppeld aan een taal zie je alleen als deze in de door jou gekozen taal beschikbaar zijn.

Log jij voor het eerst in en worden de modules niet in jouw voorkeurstaal getoond? Pas dan jouw taalvoorkeur aan via de vlag. De volgende keer dat je inlogt wordt direct de modules in die taal getoond.