Wat is de instaptest?

Gewijzigd op Fri, 30 Jun 2023 om 11:33 AM

Let op: de instaptest is niet voor iedereen beschikbaar. Onderstaande informatie is alleen van toepassing als de klant gekozen heeft om de instaptest aan te bieden.


De instaptest helpt je om een keuze te maken uit het aanbod van onze zelfhulpmodules. De instaptest zegt niets over een eventuele ziekte. Het geeft alleen een aanwijzing voor welke modules nu het beste bij je passen. De vragen gaan over je situatie van de afgelopen drie maanden. 


Hoe werkt de instaptest?

De instaptest bestaat (afhankelijk van het module-aanbod) uit maximaal 32 vragen. Het zijn vragen over onder andere je leeftijd, geslacht, thuissituatie en de mentale problemen die je ervaart.

Nadat je de instaptest hebt ingevuld, volgt een advies. Op basis van jouw antwoorden wordt bepaald welke modules jij op dit moment het beste kunt volgen. Deze modules worden geplaatst bovenaan je module-overzicht op de startpagina onder het kopje 'Belangrijk'.


Minder belangrijke modules worden geplaatst onder de kopjes 'Aandachtspunt' of 'In balans'.


Er wordt dus een volgorde in de modules aangebracht. Heb je de instaptest nog niet gedaan, dan worden de modules in alfabetische volgorde opgesomd.


1.

De instaptest vind je door te klikken op 'Herstart instaptest' naast de modules op de startpagina. 
2. 

Doorloop alle vragen van de instaptest.


3. 

Je hebt de instaptest voltooid. Op het dashboard zie je nu dat je modules zijn ingedeeld op basis van je gegeven antwoorden. Ons advies is om te starten met modules die staan onder 'Belangrijk' en vervolgens met modules die staan onder 'Aandachtspunt' of 'In balans'. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren